martes, 3 de enero de 2012

Limits?

Ara que la publicitat esta desapareixen dels mitjans de comunicació tradicionals per traslladar-se cada cop més a Internet, vull compartir aquest anunci que vaig haver de veure per força si volia veure el videoclip que havia buscat per You Tube.





Després de veure'l el vaig haver de buscar, em vaig quedar amb la boca oberta, podria dir que ja l'he vist unes 20 vegades. Tots sabem que és un anunci i que si anéssim a adquirir ara el producte aquest distaria molt entre el vist a l'anunci i el que de veritat podríem fer amb ell, però per mi el més important aquí és el fet de que d'aquí 3 anys més o menys ja si que començara a ser una realitat que funcionarà

Les possibilitats del Kinect son il·limitades, Microsoft va inventar el producte nosaltres els usuaris som els que ens inventem els usos, com bé diu al final "Y aunque todo el mundo nos pregunta que es lo próximo que haremos con Kinect, sólo podemos responderles con la misma pregunta".

Serà un producte que revolucionarà totalment el món, i com es veu en l'anunci l'escola no se'n lliurarà.

1 comentario:

  1. Les noves tecnologies són un factor molt important dins de la nostra societat actual. La publicitat forma part del nostre dia a dia, i el que cada vegada va desapareixen com bé dius, és la publicitat dins dels mitjans de comunicació tradicionals, però tot i que comença a desaparèixer dubto molt que algun dia desapareixi del tot ja que són tradicionals i per aquest motiu ha de continuar.
    Queda molt poc per avançar tant en poder aconseguir amb gran qualitat el que s'anuncia!

    ResponderEliminar